Vergaderruimte in Hoogeveen

Zoekt u een vergaderruimte in Hoogeveen (Drenthe) dan kunt u gebruiken maken van onze gastvrijheid, ook als u geen kantoorruimte huurt in De Drentse Werf. Daarbij kunt u kiezen uit een vergaderruimte die qua formaat, faciliteiten en arrangement helemaal aansluit bij uw behoefte. Voor uw vergaderingen en bijeenkomsten heeft u een professionele maar tevens inspirerende locatie nodig. Op een goed bereikbare plaats in Drenthe, net buiten het centrum van Hoogeveen, vindt u vergaderzalen op een unieke locatie: De Drentse Werf, midden tussen de ondernemers en met een aangename sfeer.

Lopen uw vergaderingen soms uit? Of worden niet alle gewenste onderwerpen behandeld? Kijk dan hier voor de beste vergadertips, uiteraard speelt De Drentse Werf hier optimaal op in.

Vergaderarrangementen

In De Drentse Werf zijn verschillende vergader-arrangementen mogelijk. In ieder geval kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Unieke en inspirerende vergaderlocatie in Drenthe
  • Volledig ingerichte vergaderzalen (Coronaproof)
  • Verschillende formaten voor uw gezelschap
  • Arrangementen inclusief eten en drinken
  • Aantrekkelijke prijzen

In dit voormalige gemeentekantoor kunt u een vergaderruimte huren die van alle faciliteiten voorzien is. U kunt los een vergaderruimte huren en hierbij het gewenste arrangement kiezen qua catering, nieuw zijn de lunchvergaderingen.

Indien u interesse heeft in de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vergaderruimtes in Drenthe

De Drentse Werf in Hoogeveen heeft de volgende vergaderruimtes beschikbaar:

De ruimtes zijn in blokken van 2 uur te huur tegen de beste tarieven in de regio Hoogeveen.

Bovendien is elke vergaderruimte keurig ingericht met een vergadertafel en stoelen; sommige ruimtes zijn voorzien van comfortabele fauteils zodat u op een prettige manier het gesprek kunt voeren. In elke vergaderruimte in De Drentse Werf is een internetverbinding en flip-over / whiteboard aanwezig. In een aantal vindt u tevens een beamer / flatscreen.

Onze receptionistes zullen u en uw gasten op een representatieve manier ontvangen. Zij zullen er alles aan doen om uw verblijf in De Drentse Werf naar wens te laten verlopen.