Flexplek huren in Drenthe

Als u een professionele flexplek in Hoogeveen wilt huren dan biedt De Drentse Werf volledig ingerichte werkplekken op flexibele basis voor korte of lange termijn. U kunt bij ons een afzonderlijke ruimte huren. Gratis parkeren, flipover en het snelle draadloos netwerk zijn de gratis faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

vergadderruimte groot € 18,- /uur € 100,- /dag
Flow Flex ruimte
1-4 Gratis Flipover
Boek via Deskbookers
Flex kantoor blauw 20m2 € 18,- /uur € 100,- /dag
BlueBerry Flex kantoor 20m2
1-2 Gratis Begane grond
Boek via Deskbookers
Flex kantoor rood 20m2 € 18,- /uur € 100,- /dag
Raspberry Flex kantoor 20m2
1-2 Gratis Flipover Eerste verdieping
Boek via Deskbookers
Flex kantoor 20m2 € 18,- /uur € 100,- /dag
Lido lounge Flex kantoor 20m2
1-2 Gratis Flipover
Boek via Deskbookers

Flexplekken Hoogeveen

De Drentse Werf is een innovatief business centrum waar u op flexibele basis kunt huren. Hier ontmoet u andere ondernemers. Als ondernemer bent u op zoek naar een inspirerende werkplek. In De Drentse Werf kunt u op laagdrempelige wijze, maar in een professionele omgeving aan het werk. Ook kunt u klanten ontvangen of een werkoverleg plannen.

U kunt op verschillende manieren flexplekken huren in De Drentse Werf. U kunt kiezen tussen een afzonderlijke of gemeenschappelijke flex werkplek. Ook kunt u kiezen uit verschillende strippenkaarten. In een afzonderlijke ruimte kunt u werken in alle rust en privacy, eventueel met uw zakenpartner / collega of een relatie (max. 3 personen). In een gemeenschappelijke ruimte staan meerdere in hoogte verstelbare bureaus en werkt u met 2 of 3 andere professionals in dezelfde ruimte.

Strippenkaart 

Met de strippenkaart van De Drentse Werf kunt u voordelig flexibel huren. Deze strippenkaart kan worden gebruikt bij alle flexruimtes van maximaal 20m2.

20-uurs-tegoed € 255,-
10-uurs-tegoed € 145,-

Parkeren en draadloos internet zijn natuurlijk faciliteiten die bij de prijs inbegrepen zijn. Prijzen zijn exclusief BTW. Op alle reserveringen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Meer weten?

Vrijblijvend informatie ontvangen over ons aanbod? Neem dan contact op: info@drentsewerf.nl of bel 0528 - 74 60 14